Telefoonnummer

06-29173771

Email

nancy@nicefeet.nl

Nice Feet Voetverzorging

Pedicure Zutphen

Mijn naam is Nancy Hagendijk-Kamperman. Sinds 2011 ben ik gediplomeerd Pedicure en aangesloten bij ProVoet, de landelijke organisatie voor Pedicures. In 2012 heb ik met succes de vervolgopleiding ‘Risicovoet’ afgerond en ben ik in bezit van het certificaat ‘Diabetische- en Reumatische voet’. In 2016 heb ik de opleiding tot Medisch Pedicure afgerond.

Zomaar een aantal redenen om contact op te nemen of een afspraak te maken:

  • Omdat u uw voeten eens wilt verwennen.
  • Omdat u aandacht besteedt aan uw uiterlijk en gezondheid.
  • U door uw zwangerschap moeilijk zelf uw voeten kunt behandelen.
  • Omdat het belangrijk is voor cliënten met de aandoening Diabetes of Reuma, uw voeten regelmatig te laten controleren en behandelen door een gediplomeerde pedicure.